Engelse cocker spaniel      kennel
BOZINGA
 
 
 

Informatie

contact
contact

 bozinga@msn.com

 Heeft U  vragen over een nestje, bel mij gerust.  Tel 038-4210198 of 06- 14743750    of stuur een mail : bozinga@msn.com   Via whats app kunt U mij ook bereiken  ( Danny Huizinga)    of kijk eens op mijn facebook  -( Engelse Cocker Spaniels van Bozinga. )

Natuurlijk kunt U ook van het  CONTACTFORMULIER rechts op deze pagina gebruik maken,  Uw berichten komen dan off line binnen en zijn hier niet te lezen. 

contact
contact

Ik vind het leuk als U een berichtje schrijft in mijn gastenboek.


Gastenboek

Annet Eising
03-10-20 16:36:08
Hoi Danny, even zitten spieken op jouw site. Onze "Elvis" Connor is alweer 2 jaar bij ons in huis en wat genieten we volop van hem. Connor heeft duidelijk twee kanten: enerzijds een pittig karakter waarin hij laat merken het ergens niet mee eens te zijn en anderzijds een lieve, aanhankelijke hond die je heerlijk opzoekt en gezellig met je komt knuffelen op de bank. Wat hebben we een goede keuze gemaakt met dit ras en een goede keuze van fokker!
Josta Josta Van der Wal
18-04-20 13:50:19
Beste Danny,
Leuke en overzichtelijke website heb je. Ik kijk er dagelijks even op, helemaal met de weet dat ik en mijn kinderen in de toekomst misschien ook een pup krijgen.
Wat een prachtig nestje heeft Lobke gekregen. Ik hoop dat alles goed gaat.
Corinne Sleeking
04-05-19 09:10:28
Hoi Danny, je hebt een nieuwe website, ziet er prachtig uit! Het blijft leuk om het proces te volgen als er weer pups geboren worden.
Iedere dag weer genieten wij volop van onze Maggie en zijn dankbaar dat je op ons pad gekomen bent.
Tonen: 5  10